fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak vyfotit nejlepší portrét

Fotografování portrétů může být obtížné, ale pro ty, kteří se o to pokusí, může být také velmi odměňující. Jako fotografové se můžeme naučit, jak dosáhnout nejlepších portrétů a vytvořit fotografie, na které se budeme moci později pyšnit. Níže je vysvětleno, jak vyfotit nejlepší portrét.

Co je potřeba

Nejprve je potřeba několik věcí, abychom mohli vyfotit nejlepší portrét. Měli byste mít kvalitní digitální zrcadlovku, objektiv s velkou clonou a stativ, abyste mohli zajistit pevnou a stabilní platformu pro vaše fotografování. Dále byste měli mít softboxy nebo další osvětlení, abyste mohli dosáhnout správného osvětlení portrétu.

Základy fotografování portrétů

Dalším krokem je správné nastavení vaší zrcadlovky. Měli byste nastavit citlivost ISO na nejnižší úroveň, což znamená, že nastavíte citlivost ISO na nejméně 100. Nastavte také expozici tak, abyste ji mohli kontrolovat. Dalším krokem by mělo být nastavení zaostření. Měli byste nastavit zaostření na nejvyšší úroveň a použít manuální zaostřování, abyste se ujistili, že je vše správně zaostřeno.

Když máte vše nastavené, je čas začít fotografovat. Je také důležité, abyste znali svou scénu a věděli, jak využít své prostředí k vyfotografování nejlepšího portrétu. Pokud se o to budete snažit, můžete se naučit, jak vyfotit portrét, který bude vynikat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení