fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak se vyrovnat s tmavou pokožkou při portrétní fotografii

Fotografování s tmavou pletí může být pro někoho obtížné. Je mnohem obtížnější než fotografování s bílou pleťí. Pokud chcete získat ty nejlepší portréty, musíte se naučit, jak se vyrovnat s tmavou pokožkou a jak ji vyjádřit ve svých fotografiích. Přečtěte si níže uvedené tipy, abyste se naučili, jak fotografovat s tmavou pleťí!

S úsměvem přes tmavou pleť!

Když se osoba s tmavou pletí usměje, jejich pokožka se rozjasní. Použijte úsměv jako důležitý prvek pro vaše portrétní fotografie. Získejte od svého modelu nejkrásnější úsměv, který můžete. Použijte blesk a hlubokou clonu, abyste dosáhli plného rozjasnění obličeje. Vyhněte se používání moc jasu, abyste nedostali nadměrný lesk.

Používejte softboxy nebo barevné filtry, abyste dosáhli přirozeného světla. Softboxy jsou velmi užitečné, protože mohou zmírnit ostré stíny a vytvořit jemné rozptýlené světlo. Barevné filtry jsou také užitečné, protože mohou změnit barevné spektrum světla, aby se zvýraznily přirozené barvy pokožky.

Používejte Makeup pro úpravu obličeje, abyste dosáhli dokonalého portrétu. Makeup je skvělý způsob, jak dosáhnout plného rozjasnění obličeje a zvýraznit strukturu. Můžete také použít makeup jako prostředek k vyplnění temných oblastí, abyste dosáhli dokonalého vyvážení světla.

Fotografování s tmavou pletí: Tipy pro úspěch

Používejte odstíny modré k vytvoření přirozeného pocitu. Modrá je klíčovým barevným prvkem pro fotografování s tmavou pletí, protože ji můžete použít k vytvoření přirozeného pocitu. Modrý odstín je navíc skvělý způsob, jak srazit přirozenou horkost tmavé pleti.

Vyhněte se používání černého odstínu. Černá je velmi silná barva a může se snadno stát dominantní. Vyhněte se tedy používání černého odstínu a raději používejte tmavé barevné spektrum, které se bude hodit k barvě pleti.

Zkuste různé úhly a pozice. Různé úhly a pozice mohou udělat fotografii s tmavou pletí mnohem zajímavější. Použijte svůj objektiv k vytváření zajímavých záběrů a získejte od svého modelu všechny možné úhly a pozice.

Fotografování s tmavou pletí může být pro někoho obtížné. Je však důležité si uvědomit, že s ním můžete vytvořit krásné a životní fotografie. Je důležité, abyste si pamatovali tipy pro fotografování s tmavou pletí, abyste se naučili, jak vytvářet úchvatné portréty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení