fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak používat snímač na pohyb pro portréty ve studiu

Pohyblivé portréty jsou skvělým způsobem, jak oživit vaše fotografie. Pro zachycení nejlepšího portrétu ve studiu, můžete využít snímač pohybu. Poradíme vám, jak na to!

Jak na pohyblivé portréty ve studiu?

Fotografování portrétů v profesionálním studiu není jednoduchá disciplína. Je třeba vzít v úvahu mnoho faktorů, jako je správné osvětlení a pohled na objekt. U pohyblivých portrétů je ale potřeba do hry zapojit ještě jeden prvek: čas.

Tady může vyniknout využití snímače pohybu. Snímač je zařízení, které okamžitě reaguje na pohyb, a díky němu můžete získat krásné fotografie, které odhalí okamžiky, kdy se model pohne.

Používání snímače pohybu ve studiu může být trochu složité, ale jeho účinnost stojí za to. Když použijete správnou techniku, můžete dosáhnout nádherných portrétů, které oživí váš portfolio.

Využijte snímač pohybu!

Jakmile máte snímač pohybu v ruce, je třeba ho nastavit. K tomu je třeba nastavit citlivost snímače, která určuje, jak lehce snímač reaguje na pohyb. Čím vyšší citlivost, tím rychlejší reakce.

Dalším krokem je nastavení expozice. Když fotografujete portrét ve studiu, je důležité mít správnou expozici, aby byla vyvážená a zajistila, že obraz bude ostrý. V tomto případě můžete využít manuální režim a ručně nastavit čas a clonu.

Posledním krokem je nastavení blesku. Pokud chcete, aby fotografie byla ostrá, bude to trvat déle než obvykle. Proto je třeba nastavit blesk, aby poskytl dostatečné osvětlení, ale krátce, aby nebyl objekt rozmazaný.

S veškerým předchozím nastavením je vám k dispozici snímač pohybu, který vám umožní pořizovat dynamické portrétní fotografie ve studiu. Pokud to správně nastavíte, můžete dosáhnout skvělých výsledků a získat krásné portréty!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení