fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak použít odstíny kůže pro vytvoření harmonické portrétní fotografie

Portrétní fotografování je úžasný a potěšující způsob, jak vyjádřit své umělecké vidění světa. Správným použitím odstínů kůže navíc můžete svým fotografiím dodat přirozený a profesionální vzhled. Následující článek se podívá na to, jak použít odstíny kůže pro vytvoření harmonické portrétní fotografie.

Vyřádíme se s odstíny kůže!

Pokud jde o odstíny kůže, začněte prací s přirozeným světlem. Nejlépe se vyhněte ostrému osvětlení, jako je velké sluneční světlo, protože to může vytvářet tvrdé stíny a nevzhledné odlesky. Nejlépe se vám bude pracovat s rozptýleným světlem, jako je denní světlo nebo přirozené světlo v místnosti. Jakmile přijde na odstíny kůže, jsou tam jen málo barvy, například světle hnědá, oranžová a žlutá. Můžete je využít k vytvoření zajímavého kontrastu a barevných odstínů.

Jak vytvořit úžasný portrét?

Nastavte správný pohled. Když fotografujete portrét, zkuste získat nějaké zajímavé pozadí, takové, které vystaví svůj předmět do nejlepšího světla. Můžete také přidat nějakou barevnou kompozici s odstíny kůže. Pokud je vaše fotografovaná osoba černá nebo přísluší jiné etnické skupině, zkuste vyvážit barvy v pozadí s barvami v jeho/její pleti. To vám pomůže vytvořit harmonii mezi odstíny kůže a pozadím.

Kromě toho je důležité, abyste při fotografování nezapomněli na jemnosti. Zkuste se podívat na jemné odlesky a stíny na kůži, zvláště pokud je vaše fotografovaná osoba ve slunečním světle. Tím, že budete fotografovat tyto jemné detaily, můžete získat zajímavé a přirozené fotografie.

Portrétní fotografie je úžasný druh umění, který vyžaduje kreativitu a cit pro barevnou kompozici. Je důležité, abyste se ujistili, že jste použili správné odstíny kůže, abyste dosáhli harmonického portrétu. Díky tomu budou vaše fotografie vypadat, jako by je profesionál vyfotil.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení