fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak fotografovat za sněhové vločky

Sněhové vločky jsou jedním z úžasných fenoménů přírody, které můžete fotografovat. Fotografování za sněhové vločky může být trochu náročnější, ale je to zdarma a může to být opravdu odměňující zkušenost.

Co je potřeba

Pokud se chcete dostat do fotografování za sněhovou vločkou, je tu několik věcí, které budete potřebovat. Nejdůležitější je samozřejmě fotoaparát; bez toho to prostě nefunguje. Také budete potřebovat stativ, protože budete chtít, aby váš fotoaparát zůstal stále a nehýbal se s každou fotografií, kterou snímáte. Dalším důležitým prvkem je objektiv se stálým ostřením, protože bude střílet rychle se sněhovými vločkami, a pokud nebudete mít stálé ostření, budete mít problém s ostrým obrazem.

Jak začít fotografovat

První věcí, kterou musíte udělat, je nastavení vašeho fotoaparátu. Chcete-li fotografovat za sněhové vločky, budete chtít nastavit expoziční čas na minimální, abyste získali co nejvíce sněhu ve snímku. Nastavení citlivosti ISO na nejnižší možnou hodnotu zajistí, že snímek nebude příliš tmavý. A konečně, nastavení clony na co nejvyšší hodnotu zajistí, aby všechny sněhové vločky byly ostré.

Fotografování za sněhovými vločkami může být opravdu úžasným zážitkem. Potřebovali byste správné nastavení, správné vybavení a správnou techniku. Ale jakmile budete mít všechno na svém místě, budete se moci začít účastnit něčeho opravdu magického.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení