fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak fotografovat letadla ve vzduchu za denního světla

Fotografování letadel ve vzduchu může být velmi úžasným a zábavným způsobem, jak trávit čas, a může být ještě zábavnější, když se to dělá za denního světla. Právě proto jsme se rozhodli poskytnout vám několik tipů pro fotografování letadel ve vzduchu a několik rad, jak dostat to nejlepší z denního světla.

Tipy pro fotografování letadel ve vzduchu

Fotografování letadel ve vzduchu je obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Nejprve je třeba získat dobrý pohled na letadlo a to může být obtížný úkol, zejména v hustě osídlených oblastech. Jakmile se však dostanete do míst, odkud můžete pozorovat letadla, je dobré mít na paměti několik tipů pro lepší fotografování. Například je dobré vyhledat místo, kde je dobrý výhled na oblohu a letadla. Pro lepší fotografování je také důležité mít vhodnou objektiv. Standardní objektivy jsou obvykle dobré pro fotografování letadel ve vzduchu, ale pro lepší výsledek byste mohli investovat do teleobjektivu.

Jak dostat to nejlepší ze světla denního světla

Získání dobrých fotografií letadel ve vzduchu závisí na světle denního světla. Použitím správného typu světla a jeho správného nastavení můžete dosáhnout skvělých výsledků. První věcí, kterou byste měli udělat, je nastavení expozice. Ujistěte se, že expozice je nastavena tak, aby letadlo bylo vystaveno dostatečně, aniž by byla fotografie příliš tmavá nebo příliš světlá. Další věcí, na kterou byste se měli zaměřit, je správné nastavení clony a ISO.

Koneckonců, fotografování letadel ve vzduchu je skvělý způsob, jak se bavit a získat skvělé fotografie. Stává se však ještě zábavnějším, když se to dělá ve světle denního světla. Použitím správného typu světla a jeho správného nastavení můžete dosáhnout skvělých výsledků a dosáhnout skvělého fotografického výsledku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení