fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Jak dosáhnout výrazných a dramatičtějších snímků s HDR

HDR je skvělou technikou, která vám umožní dosáhnout obrazu s vyšším dynamickým rozsahem ve srovnání s běžným snímáním. Můžete se naučit, jak vytvářet výraznější a dramatičtější obrazy pomocí HDR, abyste dosáhli požadovaného výsledku!

Práce s HDR

HDR je technika, kterou můžete použít k vytváření obrazů s vyšším dynamickým rozsahem. Je to proces složený z několika snímků, na které se pořízená expozice liší, což umožňuje zachycení více informací o světle. HDR může být také použit k vyvážení různých oblastí expozice, aby bylo dosaženo lepšího výsledku.

Dosažení dramatičtějších snímků.

Existuje několik způsobů, jak dosáhnout dramatičtějšího obrazu s použitím HDR. Zaprvé, můžete použít více expozic a vyšší oblast dynamického rozsahu. To znamená, že budete mít více snímků, které se liší v expozici, abyste mohli dosáhnout lepšího výsledku. Také můžete experimentovat s různými druhy osvětlení, jako jsou svíčky nebo další umělé osvětlení, což vám pomůže vytvářet zajímavější obrazy. Také můžete použít různé postprocesingové techniky, jako je křivka, abyste dosáhli požadovaného výsledku.

HDR je skvělý způsob, jak dosáhnout výraznějšího a dramatičtějšího obrazu. S trochou trpělivosti a úsilí se můžete naučit, jak vytvářet výrazné snímky s HDR.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení