fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování západu slunce v horách: vytvořte dramatické obrazy

Když se fotografování týče, je západ slunce jednou z nejkrásnějších událostí, kterou lze vyfotit. Pokud se vydejete do hor, můžete toto dokonalé divadlo zachycené v kamenech, lesích a údolích ještě umocnit. Následující článek se zaměřuje na fotografování západu slunce v horách a jak dosáhnout nejlepších výsledků.

Drama na obzoru

Když se fotografování západu slunce v horách, můžete získat neskutečné výsledky, které překračují očekávání. Vždy je dobré se rozhlédnout po místě s co nejlepšími vyhlídkami. Kompozice je v tomto případě klíčová. Nezapomeňte, že drama je velmi důležité: sledujte tvar hory, její vrcholky a stíny a jak se tyto hrají se sluncem.

Fotografování západu slunce v horách

Když se blíží západ slunce, užijte si jeho poslední sluneční paprsky. Západ slunce je obzvláště dramatický v horách: zkuste fotografovat slunce během jeho posledních chvil večera na obloze. Budete se divit, jak obraz bude vypadat po zapadnutí slunce a vytváření neuvěřitelných barev. Také nezapomeňte zvolit správnou expozici pro fotoaparát, abyste mohli vystihnout nejlepší atmosféru.

Fotografování západu slunce v horách je velmi vzrušující. Vždy si dopřejte čas na pozorování scenérie a vyhledejte tu nejlepší pozici. Když fotíte západ slunce, vždy dbejte na správnou expozici a užijte si jeho barevné drama. Nezapomeňte, že západ slunce může být také vzrušujícím zážitkem, takže se během fotografování uvolněte a užijte si krásu okamžiku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení