fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování výrazných textur v přírodě a architektuře

Fotografování textur je jedním z nejinspirativnějších způsobů, jak fotografovat. Je to proto, že textury poskytují úžasné grafické prvky, které mohou fotografii oživit. Textury jsou kolem nás ve všem, od přírody až po architekturu. Zde jsou dvě způsoby, jak fotografovat textury ve výše uvedených oblastech.

Fotografování textur v přírodě

Fotografování v přírodě je jednou z nejdynamičtějších oblastí fotografování. Příroda je plná textur a krásy, kterou můžete zachytit pomocí fotoaparátu. Textury se často objevují ve struktuře stromů, květin a dokonce i ve skále. Fotografování textur v přírodě je o nalezení toho správného úhlu, takže se vaše fotografie pozvedne. Chcete-li získat nejlepší výsledky, doporučujeme vám použít makroobjektiv.

Fotografování textur v architektuře

Fotografování architektury může být v mnoha ohledech podobné fotografování v přírodě. Nicméně, zde je možné zachytit velmi jedinečné textury. Takové textury jako omítky, sklo, dřevo a různé kovové prvky dělají z architektonické fotografie úžasnou! Abyste získali nejlepší výsledky, doporučujeme postavit se za budovu a vyfotit ji odzadu.

Fotografování textur v přírodě a architektuře je skvělou cestou, jak vidět svět v nových barvách. Díky texturám můžeme vidět svět v mnohem více detailu. Pokud hledáte nový způsob fotografování, fotografování textur je skvělý začátek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení