fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování street artu a graffiti: umění ve městě

Fotografování street artu a graffiti je populární, protože umožňuje pozorovatelům prohlížet umělecké předměty z neobvyklého úhlu pohledu. Ve městech je kolem nás spousta graffiti a street artu, které lze pozorovat a fotograficky dokumentovat. Protože graffiti a street art jsou často dynamické, je to skvělá příležitost pro fotografy prozkoumat okolí a vybrat si zajímavé fotografické téma.

Fotografování Street Artu

Street art je umění, které se odvíjí od prostředí, ve kterém je vytvářeno. Fotografování street artu znamená, že fotografové vyhledávají graffiti a jiné formy veřejného umění ve svém okolí a dokumentují jejich uměleckou hodnotu skrze své fotografie. Fotografové by měli být schopni pozorovat a vidět street art v jeho kontextu a chápat jeho význam.

Graffiti: Umění ve Městě

Graffiti je často prezentováno jako forma veřejného vandalství, ale v posledních letech se stalo velmi populárním uměleckým způsobem vyjádření. Graffiti umělci vytvářejí nezapomenutelné obrazy a fráze na stěnách domů a na veřejných místech. Ve městech jsou často k vidění graffiti a street art, které dodávají místu barevnost a originalitu.

Vyfotografováním street artu a graffiti se můžete stát součástí uměleckého dokumentu místa. Fotografování graffiti a street artu vám umožňuje vidět místa v městech z nové perspektivy a odhalit krásu ve veřejně přístupných dílech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení