fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování portrétů ve stylu vintage

Fotografování portrétů ve stylu vintage je způsob, jak vyjádřit nádhernou nostalgičnost retro stylů. Dodává portrétům hloubku a texturu, a to je jen jedna z mnoha výhod vintage úpravy. Ale předtím, než přistoupíme k této úpravě, pojďme se podívat na to, co to vlastně je.

Retro nostalgie v portrétní fotografii

Vintage portrétní fotografie je styl, který se týká starších portrétů, které obsahují zachování některých z charakteristik dobového umění a fotografie. Některé z těchto rysů jsou staré techniky, staré filmy, staré objektivy, staré barvy a efekty atd. Nejběžnějším způsobem, jak dosáhnout vintage styl portrétu, je použití starých objektivů nebo filtrů. Tyto filtry a objektivy dodávají fotografiím starý a nostalgický vzhled.

Vítejte ve světě vintage portrétů

Fotografické techniky, které vytvářejí vzhled vintage fotografie, budou vždycky populární. Je to jedna z nejdůležitějších technik, kterou fotografové potřebují znát, protože je můžete použít ve všech typy fotografie. Pokud chcete získat náležitý vzhled, je důležité zvolit správný objektiv nebo filtr, abyste dosáhli určitého efektu. Můžete také použít různé efekty v editoru, abyste portrétu dodali správný vintage vzhled.

Vintage portrétní fotografie je skvělý způsob, jak dostat z vaší kreativity maximum. Dodává vašim fotografiím starý nostalgický vzhled, ale pomocí moderní technologie a postupů. Pokud jste se rozhodli vyzkoušet vintage portrétní fotografii, vždycky buďte otevření novým technikám a postupům. Zkuste experimentovat a tvořit až dojdete k dokonalému vintage portrétu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení