fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování portrétů ve starých rušných uličkách města

INTRO:

Fotografování portrétů ve starých uličkách města je skvělou možností, jak zachytit překrásnou atmosféru staršího prostředí. Kompozice, pozadí a všechny prvky mohou vystihnout historickou atmosféru starých rušných ulic. Kromě toho můžete zachytit unikátní emocionální okamžiky mezi subjekty. Tento článek poskytuje některé tipy a triky, jak se vypořádat s potenciálními překážkami při focení portrétů ve starých městských ulicích.

Pořizování portrétů ve starých uličkách města

Než se vydáte na focení portrétů do městských uliček, doporučuje se, abyste si nejprve udělali čas na zjištění, kde budete fotografovat. Ujistěte se, že místo bude vyhovovat vašim potřebám, jako je pozadí, světlo a ostatní prvky, které mohou být pro váš portrét rozhodující. Doporučuje se, abyste si na takový čas udělali čas předem, abyste mohli snížit stres během samotného focení.

Fotografování v rušném prostředí

Fotografování portrétů ve starých uličkách města může být rušné. Řidiči a chodci mohou rušit váš portrétní sezení, ačkoliv to může být využito ve váš prospěch. Inspirativní pozadí a veselá atmosféra jsou obě důležité pro úspěch portrétu, proto se může hodit mít kolem sebe občas nějaký rušivý element.

Na druhou stranu se vyhněte fotografování v příliš rušných oblastech. To může být velmi obtížné a nepříjemné pro vás i vaše subjekty. Zkuste se přesunout do více zklidněné oblasti, kde bude méně lidí.

OUTRO:

Fotografování portrétů ve starých uličkách města může být skvělou zkušeností, ale je důležité, abyste si udělali čas na zjistění vhodného místa pro focení. Pokud se budete držet některých jednoduchých tipů a triků, můžete získat pozoruhodné výsledky. Nezapomeňte si vychutnat proces a užít si všechny momenty, které městské ulice mají nabídnout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení