fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování portrétů v dešti: záblesky vody a emoce

Fotografování portrétů v dešti může být úžasným způsobem, jak uchovat okamžik emocí a nádherných barev. S deštěm přicházejí kouzla, která je nedostupná během klasického fotografování. Fotografování portrétů v dešti může být skvělým způsobem, jak obohatit náš fotografický obzor.

Záblesky vody a emoce

Kouzlo fotografování portrétů v dešti spočívá v nádherných záblescích vody, které přidávají na emocích. Záblesky vody jsou zvláště atraktivní, protože vám umožňují dosáhnout neobvyklých světelných efektů. Tyto záblesky dodávají fotografiím hloubku a texturu, které fotografii dodají novou dimenzi.

Fotografování portrétů v dešti

Při fotografování portrétů v dešti je důležité mít na paměti několik věcí. Za prvé, je důležité, abyste měli odpovídající vybavení. Kromě toho je důležité mít na paměti, že dešťové kapky mohou způsobit rozmazání, takže je důležité, abyste si nastavili rychlost závěrky a citlivost ISO tak, abyste dosáhli co nejlepšího snímku.

Fotografování portrétů v dešti může být unikátním zážitkem, který vám poskytne úžasné snímky s krásnými záblesky vody a emocemi. Pro začátek stačí, když si zvolíte správné vybavení a nastavíte si rychlost závěrky a citlivost ISO.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení