fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování minimalismu v architektuře a krajině

Minimalismus je estetika, která vyjadřuje jednoduchost a čistotu. Minimální obrazové kompozice se často vyskytují v architektuře a krajině a je možné je fotografovat s přesností a jemností. Tento článek se bude zabývat fotografováním minimalismu v architektuře a krajině.

Definice minimalismu

Minimalismus se vztahuje k uměleckému směru, ve kterém jsou vyjádřeny jednoduchost a čistota. Je to estetika, která je založena na myšlence, že méně je více, a je zaměřena na vyjádření základních prvků a silných linií. Minimalismus odstraňuje všechny zbytečné prvky a soustředí se na nezbytnosti.

Fotografování minimalistické architektury a krajiny

Fotografování minimalismu v architektuře a krajině může být náročné, ale velmi zajímavé. Při fotografování minimalismu je důležité mít na paměti, že si odstraňuje všechny zbytečné prvky a zaměřuje se na nezbytnosti. Pokud fotografujete architekturu, zaměřte se na jednoduché struktury a geometrické tvary, které budou zdůrazňovat prostor. Zaoblené rohy a přímé línie mohou být stejně efektivní a vytvářet složitou kompozici. Při fotografování krajiny je důležité získat stejné zaměření, ale také zohlednit světlo a stíny. Tyto efekty mohou dramaticky změnit dojem z krajiny a poskytnout stejnou kvalitu minimalistické estetiky.

Fotografování minimalistické architektury a krajiny je náročnou a úžasnou výzvou. Je důležité zaměřit se na jednoduchost a čistotu prvků a odstranit všechny zbytečné prvky. S výběrem správného úhlu, světla a stínů je možné fotografovat architekturu a krajinu s ohledem na minimalistickou estetiku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení