fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování města za deště a sněhu: úchvatné reflexe

Nemusíte být profesionálním fotografem, abyste mohli ocenit úchvatné reflexe, které přináší deštivé či zasněžené počasí na zobrazení města. Jakmile se začne objevovat déšť či sníh, krajina zapadá do nádherných odstínů šedé, což přináší fotografovi jedinečné světelné efekty a neobyčejné kompozice.

Za deště a sněhu: Úchvatné reflexe

Při fotografování města za deště a sněhu se objeví úžasné reflexe. Je to skvělý způsob, jak zachytit město v jiném světle. Světlo se odráží od střech, ulic a okolí, což přináší úchvatné efekty. Můžete zkusit různé úhly focení pro zachycení neobvyklých pohledů.

Fotografování města v zimním pohledu

Fotografování města v zimním pohledu je jednou z nejúžasnějších věcí, které můžete udělat. V zimním pohledu můžete fotografovat všechny druhy přírodních i umělých objektů, jako jsou kopce, lesy, silnice, mosty a mnoho dalšího. Ve zimě, kdy je méně lidí venku, je více času pro fotografy, aby mohli zachytit neobvyklé kompozice.

Fotografování města za deště a sněhu, může být opravdu úchvatné. Za polojasného počasí se odráží světlo od ulic, střech a okolí, což přináší jedinečné světelné efekty a neobvyklé kompozice. Fotografování v zimním pohledu vám dává příležitost zachytit neobvyklé kompozice, které vám může přinést úžasnou radost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení