fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografování dramatických portrétů s využitím kontrastního osvětlení

Dramatické portrétní fotografie jsou skvělým způsobem, jak vyjádřit něčí osobnost a silné emoce. Kromě použití skvělých barvových odstínů a správného nastavení záblesku je klíčem úspěšné portrétní fotografie i využití kontrastního osvětlení.

Dramatické portrétní fotografie

Dramatické portrétní fotografie jsou skvělým způsobem, jak vyjádřit něčí osobnost a silné emoce. Některé portrétní fotografie se mohou zaměřit na rychlé časy závěrky a pohyb postavy, jež jsou obklopeny dramatickým osvětlením, aby se vyjádřily jemnější nálady. Jiné fotografie se mohou zaměřit na hlubší a osobní příběhy.

Použití kontrastního osvětlení

Kontrastní osvětlení je skvělým způsobem, jak zvýraznit rysy tváře a dramaticky zvýraznit detaily. Toto osvětlení je obzvláště vhodné pro portrétní fotografii, protože může být použito k vyjádření silných emocí. Použití kontrastního osvětlení může být dosaženo prostřednictvím různých čelních a bočních světel nebo stínováním. Světla by se měla nastavit tak, aby vytvořila silné kontrasty mezi světlými a tmavými oblastmi a aby odpovídala požadovanému účinku.

Dramatické portrétní fotografie s využitím kontrastního osvětlení je skvělým způsobem, jak oživit fotografie a zvýraznit osobnost postavy. Použitím správných světel, stínů a kontrastů se může dosáhnout silného emočního dopadu a vyjádřit osobnost postavy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení