fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografie akčních sportů: zamrzání rychlosti a akrobacie

Akční fotografie je vzrušující disciplína, která vám umožní zachytit nádherné momenty a aktivity ve vysokých rychlostech s detailními snímky. Fotografování akčních sportů je velmi obtížné, ale s cílevědomým použitím technik se můžete naučit dokonale zachytit akrobacii a rychlost.

Zamrzání rychlosti

Zamrzání rychlosti je technika, která vám umožňuje zachytit momenty v pohybu krásně a výmluvně. Můžete se pokusit zachytit dynamické pohyby jako je let, skákání nebo běh. K dosažení vynikajících výsledků byste měli použít rychlé expoziční časy (1/500 – 1/8000 sekundy) a vysokonapěťovou baterii. Čím více světla se dostane do objektivu, tím lepší snímky se vám podaří získat.

Akrobatické fotografie

Akrobatické fotografie je disciplína, která se soustředí na zachycení nádherných momentů ve vysokých rychlostech se zaměřením na jednotlivé akrobatické pohyby. Budete muset použít těžké stroje, abyste dosáhli toho, co chcete, a vyžaduje to mnoho trpělivosti a úsilí. K dosažení vynikajících výsledků je nezbytné použít pomalé časy expozice (1/50 – 1/250 sekundy) a vysokonapěťovou baterii.

Fotografování akčních sportů může být zábavné a vzrušující, ale vyžaduje to hodně úsilí a pozornosti. Užít si to se všemi těmito technikami je pro nadšence fotografování skvělý způsob, jak se může zdokonalovat a získat ty nejlepší snímky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení