fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Fotografické triky pro zachycení rychlých zvířat v divočině

Příroda je plná rychlých zvířat, které jsou na svém domácím území aktivní po celý den a často se objevují za šera. Je pro fotografa dost obtížné zachytit tyto rychlé predátory a jejich oběti. Příště, když se budete snažit zachycovat rychlá zvířata v divočině, vyzkoušejte tyto fotografické triky.

1. Rychlá zvířata v divočině

Rychlá zvířata v přírodě se pohybují rychle a není lehké je zachytit. Mezi nejčastější patří lišky, jeleni, vlci, losa a lišky. Všichni tito predátoři mají vysokou rychlost a dokáží se vyhnout překážkám ve svém teritoriu, takže je lze zachytit pouze s přesným plánem a správným vybavením.

2. Fotografické triky pro jejich zachycení

Fotografické triky jsou nezbytné pro zachycení rychlých zvířat v divočině. Mezi ně patří:

  • Sledování: Do této techniky patří pozorování zvířat a jejich pohybů, aby se fotograf mohl připravit na jejich zachycení.

  • Použití rychlého obrazového snímače: S pomocí rychlého obrazového snímače se můžete pokusit zachytit velmi rychlé akce, a to i ve tmě.

  • Nastavení správných expozičních časů: Při fotografování rychlých zvířat je důležité nastavit správné expoziční časy, aby se zabránilo rozmazání.

  • Použití správného objektivu: Při fotografování rychlých zvířat je důležité použít správný objektiv, aby bylo možné zachytit akci, aniž by bylo nutné se příliš přibližovat.

Fotografování rychlých zvířat v divočině může být vysoce náročné. S pomocí těchto fotografických triků však můžete získat úžasné snímky těchto krásných zvířat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení