fotografka

Logo fotografické studio M Palác

studio M-PALÁC

studio MPALÁC studio MPALÁC

fotografické studio Ing. Petry Sýkorové

Co si vzít s sebou na portrétní focení do studia?

Portrétní focení je skvělý způsob, jak zachytit krásu, osobitost a okamžitou nebo trvalou atmosféru. Ať už jde o portrétní fotografii osobního charakteru nebo o větší skupinovou fotografii, úspěch portrétu závisí na tom, co s sebou do studia vezmete. Pojďme se podívat na to, co by mělo být na seznamu.

Pro portrétní focení: Vybírej s úsměvem!

Vzhledem k tomu, že focení v profesionálním studiu je často večerní nebo noční aktivita, je dobré mít s sebou něco, co vás nabije nebo uvolní. Odpočiňte si, přesuňte se čas a zajistěte si, abyste přišli s přátelskou tváří. Vyberte si něco, co vás udělá šťastným, jako je oblíbená kniha, hudba nebo dokonce oblíbená hračka.

Další důležitou věcí je oblečení. Nezapomeňte si vzít s sebou několik možností oblečení, které by mohly vyhovovat vašemu nebo konkrétnímu tématu portrétu. Pokud se oblékáte do něčeho, co není v souladu s tématem vašeho portrétu, může to mít za následek nezamýšlený outfit a portrét, který nevyhovuje vašim očekáváním.

Do studia s dobrou náladou: Co si vzít s sebou?

Kromě oblečení je důležité přemýšlet i o produktech, které pomohou vylepšit vaši přítomnost a výsledek portrétu. Make-up a doplňky jsou skvělým způsobem, jak vylepšit vzhled, a pokud je vezmete s sebou, budete mít úžasnou kontrolu nad úpravou portrétu. Kromě toho doporučujeme zahrnout i produkty, jako jsou štětce na make-up, kartáčky na vlasy, hřebeny a pásky.

Vždy je dobré mít také nějaké potraviny a nápoje po ruce. Přineste si svůj oblíbený občerstvení a nápoje a ujistěte se, že jste hydratováni. Fotografování v studiu může trvat dlouho, takže se ujistěte, že máte nějaké občerstvení a nápoje připravené, abyste se cítili odpočatí a energizovaní.

Portrétní focení je fantastická příležitost, jak zachytit krásné momenty. Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků, je důležité vzít s sebou věci, které vám pomohou představit sebe a svůj portrét tím nejlepším způsobem. Takže, když jdete do studia na portrétní focení, nikdy nezapomeňte vzít s sebou úsměv, dobrou náladu a spoustu věcí, které vám pomohou vytvořit úžasný portrét.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další příspěvky...

Zajímavosti a návody

Jak fotografovat starobylé vesnice

Ahoj fotografe! Tak co, chystáš se vyrazit vyfotit ty starobylé vesnice? Než se vydáš na

Jak se k nám dostanete?

  1. Hlavní vstup (od křižovatky s Bauhausem – ne McDonald’s)
  2. Fotografové vyzvednou klíče (ostraha má online seznam, podepsat převzetí a pak vrátit)
  3. 13. patro

hi SEO, s.r.o.

Přihlášení